აჯაფსანდალი
08:58:17     29-06-2012
მასალა: ბადრიჯანი – 1 კილოგრამი; პამიდორი – 500–600 გრამი; კარტოფილი – 500 გრამი; ხახვი – 2–3 თავი; ზეთი – 4–5 სუფრის კოვზი; მწვანილი – 5–5 ძირი; ნიორი – 2 კბილი; მწვანე წიწაკა, მარილი – გემოვნებით.
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და მოვაყაროთ მარილი. ასე გავაჩეროთ სამი–ოთხი საათი. ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავაყაროთ მარილმოყრილი და კარგად გაწურული ბადრიჯანი. როცა მოიშუშება, დავასხათ გაფცქვნილი, დაჭრილი პომიდორი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კარტოფილი, წიწაკა, რეჰანი, ქონდარი, ქინძი, ოხრახუში, ნიორი, ვადუღოთ კარტოფილის მოხარშვამდე და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.