ღორის ხორცის ფილე არაჟნის სოუსით

  08:22:04     28-05-2012

მასალა:

ღორის ხორცის ფილე 1კგ.

არაჟანი 100გრ.

წყალი 200მლ.

ნიორი 3–4 კბილი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ფილე დავჭრათ ნაჭრებად, დავბეგვოთ, მოვაყრაოთ მარილი, წიწაკა, გადავახვიოთ რულეტისებურად და მოვათავსოთ ფორმაზე, შემდეგ რულეტებს მოვაყაროთ დანაყილი ნიორი, მოვასხათ წყალში გახსნილი არაჟანი, გადავაფაროთ ფოლგა და შევდგათ აირღუმელში 1 საათით, შემდეგ მოცვაცალოთ ფოლაგა და კვლავ შევდგათ აირღუმელში 1 საათით.