აფხაზურად შემწვარი წიწილა
10:31:06     12-05-2012
მასალა:
1 წიწილა (300 გრ.)
20გრ. ერბო
100გრ. ყველი (სულუგუნი)
1/4 ბროწეული
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ, გამოტენეთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით, შემდეგ ძაფით გაკერეთ, წამოაგეთ შამფურზე და შეწვით ნაკვერცხლამდე, შამფურის ტრიალით. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წაუსვის ბროწეულის წვენი ებოში არეული. როცა მზად იქნება ძაფები მოაცილეთ.