შემწვარი ქათამი ლუდით

  09:30:13     05-05-2012

მასალა:

ქათმის ბარკალი 4ც.

ლუდი 50მლ.

კვერცხი 1ც.

პურის ფქვილი 3 ს/კ.

წითელი ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ ლუდთან ერთად, დავამატოთ მარილი, წიწაკა, პურის ფქვილი და კარგად ავურიოთ. ქათმის ბარკლები გავრეცხოთ, გავაშროთ, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ კვერცხიან მასაში და შევწვათ დიდი რაოდენობის ზეთში, ტაფაზე ორივე მხრიდან.