კვერცხი ბაჟეში

  09:41:34     20-04-2012

მასალა:

კვერცხის რაოდენობა სურვილის მიხედვით

კარაქი 20-30გრ.

პიტნა 3-4 ღერი

ნიორი 1 კბილი

მაიონეზი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, პილპილი, წითელი დაფქული წიწაკა გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხი მოვხარშოთ, გავასუფთავოთ, გავჭრათ სიგრძეზე. ფრთხილად ამოვიღოთ გულები, დავსრისოთ, შევურიოთ წვრილად დაჭრილი პიტნა, კარაქი, მარილი, შავი პილპილი და ძალიან ცოტა მაიონეზი. ერთიან მასას რომ მივიღებთ, ამოვავსოთ კვერცხის ცილა. მოვამზადოთ ბაჟე: მაიონეზს შევურიოთ ცოტა მარილი, ქინძის სუნელი, უცხო სუნელი, წიწაკა, პილპილი, ნიორი, შევათხელოთ ადუღებული წყლით და ჩავაწყოთ კვერცხები. საუკეთესოა მეორე დღეს.

წყარო