ინდაური ბურღულით

  10:07:48     06-04-2012

მასალა:

    1 ცალი ინდაური

    400 გრამი ხორბალი

    1 სუფრის კოვზი ხახვი

    მარილი გემოვნების მიხედვით

ინდაური ჯერ უნდა მოვხარშოთ, შემდეგ მარილმოყრილი შევწვათ შამფურზე ან ჰაერღუმელში. ინდაურის ნახარშ წყალში ჩავყაროთ 400 გრამი მოხალული ხორბლის ბურღული და ვადუღოთ სანამ არ მოიხარშება. მოხარშულ ხორბალში ავურიოთ ერთი სუფრის კოვზი ერბო და 200 გრამი ხახვი. ფაფა მოვაქციოთ შუაში, გარშემო კი შემოვუწყოთ ინდაურის ხორცის ნაჭრები.