მწვანე პომიდვრის სალათა

  12:01:30     24-03-2012

მასალა:

    5 კგ მწვანე პომიდორი

    2 კგ წითელი ბულგარული წიწაკა

    1 კგ სტაფილო

    2 კგ ხახვი

    2-2 დიდი კონა ნიახური და ოხრახუში

    1/2 კგ ნიორი

    გემოვნებით – წითელი მწარე წიწაკა და მარილი

პომიდორი დავჭრათ, მოვასხათ 3/2 ჩაის ჭიქა ძმარი და 10-15 წუთით გავაჩეროთ. შემდეგ გადავიტანოთ სხვა ჭურჭელში და 3/2 ჩაის ჭიქა ზეთი დავასხათ. დავუმატოთ დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, სტაფილო, ხახვი, მწვანილი, ნიორი, წითელი მწარე წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. ჩავდოთ ქილებში და გავასტერილოთ.