“კონსომე” მადრიდულად
05:12:27     20-03-2012
მასალა:
100 გ. პამიდორი
30 გ. ბულგარული წიწკა
60 გ. ფარში (ძროხის)
½ კვერცხის ცილა
30 გ.წიწილას ხორცი
500 გ. ძროხს ხორცის ბულიონი
მარილი
დავრათ პამიდორი და ბულგარული წიწაკა დიდ ნაჭრებად. შევურიოთ ხორცის ფარში, კვერცხის ცილა, დავასხათ ცივი ბულიონი, დავუმატოთ შემწვარი წიწილას ხორცი, წამოვადუღოთ და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გადავწუროთ და მაგიდასთან მივიტანოთ ჯამებით პამინდვრის ნაჭრებთან ერთად.