კოქტეილი “ჩიპოლინო” (სამარხვო)

  12:48:20     17-03-2012

მასალა:

    250 გრამი სტაფილო

    75 გრამი თავიანი ხახვი

    75 გრამი ნიახური

    100 გრამი ვაშლი

    მარილი და შაქრის ფხვნილი გემოვნებით

თავიანი ხახვი გავფრცქვნათ, ნიახური, სტაფილო და ვაშლები გავრეცხოთ და გავფრცქვნათ. წვენსაწურში მათგან ცალ-ცალკე გამოვწუროთ წვენი. შემდეგ ერთმანეთს შევურიოთ და მარილი და შაქრის ფხვნილი გემოვნებისამებრ დავუმატოთ. ჭიქაში ჩასხმულს შეგვიძლია ერთი ჩაის კოვზი არაჟანი ჩავუმატოთ.