ძროხის ხორცის გუფთა

  05:44:58     16-03-2012

მასალა:

    მოხარშული ძროხის ხორცი-500 გრამი

    კარტოფილი-2 ცალი

    ნიგოზი- 1 ჩაის ჭიქა

    კვერცხი- 2 ცალი

    ერბო-3 სუფრის კოვზი

    დანაყილი ორცხობილა-რამდენიც დასჭირდება

    მწვანილი,პილპილი,მარილი-გემოვნებით

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ნიგოზი, ოხრახუში ორჯერ გავატაროტ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, დანაყილი შავი პილპილით, გათქვეფილი კვერცხით და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასალისგან გავაკეთოთ მრგვალი მოყვანილობის გუფთები, ამოვავლოთ ორცხობილაში და ერბოიან ტაფაზე შევწვათ. სუფრაზე მიტანისას მოვყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა.