სოიო პომიდვრის სოუსით
10:07:04     06-04-2012
მასალა:
200 გრ. სოიო
4-5 ცალი პამიდორი
1-2 ს.კ. ტომატ-პასტა
2-3 თავი ხახვი
2-3 კონა ქინძი
რამდენიმე ღერი კამა
1 ჩ.კ. აჯიკა ან წითელი წიწაკა
მცენარეული ცხიმი
მარილი
სოიო დაალბეთ წყალში და გაწურეთ.
წვრილად დაჭრილი ხახვი მოშუშეთ, ჩაუმატეთ ტომატ-პასტა. როდესაც ტომატ-პასტა ფერს შეიცვლის, დაამატეთ სოიო, 1-2 ჭიქა მდუღარე წყალი და ჩათუთქეთ თავდახურულად ნელ ცეცხლზე.
ჩაუმატეთ გახეხილი პამიდორი და წამოადუღეთ. შემდეგ ჩაამატეთ დაჭრილი მწვანილი, აჯიკა, მარილი და მდუღარე წყალიც თუ საკმარისი წვენი არ ექნება. ნაზავი გააჩერეთ ცეცხლზე სოიოს მოხარშვამდე. პამიდვრის ჩამატების შემდეგ დიდხანს ნუ ადუღებთ.