ცხელი ბოსტნეულის სალათა

  03:49:15     26-03-2012

მასალა:

    1 თავი წითელი ხახვი

    1 წითელი ბულგარული წიწაკა

    2 კბილი ნიორი

    250 გრ პატარა პამიდვრები

    150 გრ ისპანახი

    25 გრ რეჰანის ფოთლები

    125 გრ ყველი ფეტა

    1 ს/კ სოიას სოუსი

    მარილი და პილპილი გემოვნებით

გახურებულ ვოკს დაასხით ზეთი და აბრუნეთ ისე, რომ ცხიმი მთელ ზედაპირს მოედოს. დაამატეთ მსხვილად დაჭრილი ხახვი, კვადრატებად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, თხლად დაჭრილი ნიორი და 2 წუთის განმავლობაში შუშეთ (დარბილებამდე). დაამატეთ ოთხად გაჭრილი პამიდვრები, პრასი, რეჰანი, შეაზავეთ ერთი სუფრის კოვზი სოიას სოუსით, მარილით, პილპილით და შუშეთ მაღალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. გადაიტანეთ თეფშზე და მოაყარეთ დაფშვნილი ყველი ფეტა.