ნამცხვარი “მაზურკა” ქიშმიშით

  10:00:38     23-03-2012

მასალა:

    3 ცალი კვერცხი

    1 ჩაის ჭიქა შაქარი

    1 ჩაის ჭიქა ქიშმიში

    1 ჩაის ჭიქა ფქვილი

    1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი

    დანის პირი საჭმელი სოდა

სამი კვერცხის გული და ცილა გავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქართან, გათეთრდებამდე. შემდეგ დავუმატოთ 1 ჩაის ჭიქა კარგად გარეცხილი და გამშრალებული ქიშმიში, 1 ჭიქა მსხვილად დაჭრილი ნიგოზი, 1 ჭიქა ფქვილი, დანის პირი საჭმელი სოდა. ავურიოთ, დავასხათ ერბოწასმულ ტაფაზე ან ალუმინის დაბალ ქვაბში და 20 წუთით შევდგათ ღუმელში.