ქამა სოკო ბერძნულად

  05:33:10     15-03-2012

მასალა:

    120 გ სოკო

    50 გ წყალი

    5 გ თეთრი ღვინო

    25 გ ზეთი

    5 გ ლიმონის წვენი

    დაფნის ფოთოლი

    პილპილი- მარილი

ავურიოთ ერთმანეთს წყალი, თეთრი ღვინო, ზეთი, ლიმონის წვენი, დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში. გასუფთავებული სოკო დავჭრათ ოთხ ნაწილად, ჩავაყაროთ მომზადებულ ნახარშში და ვხარშოთ 6-8 წუთის განმავლობაში. მაგიდასთან მივიტანოთ ცივი.