შემწვარი წიწილა იაპონურად
05:17:22     07-03-2012
მასალა:
1 წიწილა
30 გ ნაღების კარაქი
30 გ თეთრი ღვინო
მარილი
1 კონა ოხრახუში
პილპილი
200 გ კარტოფილი
წიწილა დავჭრათ ნაჭრებად და შევწვათ ცხიმში. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავასხათ ცოტაოდენი ბულიონი, თეთრი ღვინო, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და რამოდენიმე წუთი დავდგათ ნელ ცეცხლზე. კერძი მივირთვათ შემწვარ კარტოფილთან ან კარტოფილის პიურესთან ერთად.