ყველის სუფლე
10:25:36     06-03-2012
მასალა:
100 გ. ნაღების კარაქი
100 გ. ფქვილი
1/2 ლ. რძე
120 გ. მაგარი ყველი
5 ცალი კვერცხი
პილპილი და მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
ფქვილი, რძე და ნაღების კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში. დავამატოთ გახეხილი ყველი და რამოდენიმე წუთით დავდგათ ცივ ადგილას. შემდეგ დავამატოთ კვერცხის გული, ათქვეფილი ცილა, მარილი, პილპილი და კარგად მოვურიოთ. მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაში და შევდგათ ღუმელში გამოცხობამდე.