ბრინჯი და წითელი ლობიო იაპონურად
11:44:27     06-02-2012
მასალა:
400 გ. ხმელი ლობიო
400 გ. ბრინჯი
მარილი გემოვნებით
ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ ცივი წყალი, მივიყვანოთ ადუღებამდე და შემდეგ ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 20-30 წუთით. ლობიო მოვხარშოთ ცალკე, დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში, შემდეგ გავწუროთ, ჩავყაროთ ქვაბში ბრინჯთან ერთად, დავამატოთ მარილი და ვხარშოთ ორივე ერთად 1 საათის განმავლობაში.