ვაშლის კრუასანები
09:44:03     09-01-2012
მასალა:
250 გ. კრუასანის მზა ცომი
5 ს.კ. ვაშლის ხილფაფა
დარიჩინი ან დაფქული მიხაკი
ზემოდან მოსაყრელად:
2 ს.კ. დაჭრილი თხილი
1 ჩ.კ. შაქარი; დარიჩინი
პერგამენტი
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გააბრტყელეთ კრუასანის ცომი და დაჭერით თანაბარი ზომის ექვს სამკუთხედად. ვაშლის ხილფაფას სურვილისამებრ შეურიეთ ცოტა დაფქული დარიჩინი ან მიხაკი, წაუსვით ცომის ნაჭრებს და განიერი მხრიდან გადაახვიეთ. დაჭრილ თხილს შეურიეთ შაქარი და ცოტა დარიჩინი და მოაყარეთ კრუასანებს. გამზადებული კრუასანები ფირფიტაზე დააწყვეთ და აცხვეთ 12-15 წთ.