ვერმიშელი ქათმის ხორცითა და ბოსტნეულით

  11:03:35     03-01-2012

მასალა:

3 ჩ/კ შავი პილპილი

500გრ. ქათმის ფილე

2 ს/კ სოიას სოუსი

1 კბილი ნიორი (დაჭყლეტილი)

1 ჩ/კ კოჭა

3 ჩ/კ კარტოფილის ფქვილი

100გრ. ვერმიშელი

1 თავი ხახვი

1 მწვანე ბულგარული წიწაკა

1 წითელი ბულგარული წიწაკა

1/4 ჭიქა ქათმის ბულიონი

მარილი და პილპილი გემოვნებით

დაჭერით ქათმის ფილე, შეურიეთ სოიას სოუსი, ნიორი, კოჭა, კარტოფილის ფქვილი, მარილი და შავი პილპილი. დაახურეთ თავსახური და შედგით მაცივარში 2 საათით.

მოხარშეთ ვერმიშელი, გადაწურეთ და ოდნავ შეწვით მცირე რაოდენობის ზეთში.

გახურებულ ვოკს დაასხით ზეთი და აბრუნეთ ისე, რომ ცხიმი მის მთელ ზედაპირს მოედოს. შეწვით ქათმის ფილე საშუალო ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში. გადმოიღეთ ქაღალდის პირსახოცზე რომ დაიწრიტოს. ხელახლა გააცხელეთ ვოკი, დაამატეთ 1 სუფრის კოვზი ზეთი, ხახვი, ბულგარული წიწაკა და მოშუშეთ დარბილებამდე. დაამატეთ შემწვარი ქათამი, ვერმიშელი და აურიეთ ყველაფერი ერთმანეთს ძალიან მაღალ ცეცხლზე.