გლინტვეინი
11:12:17     22-11-2011
მასალა:
ღვინო - 0.75 მლ
შავი წიწაკა - 4 მარცვალი
დაფნის ფოთოლი - 1 ცალი
მიხაკი - 3 ჯოხი
შაქარი - 1,5 ს/კ
ლიმონი ცედრა - 1 ცალისგან
წყალი - 1 ჭიქა
ავიღოთ 2 ჭიქა წყალი და ავადუღოთ. ადუღებულ წყალში ჩავდოთ 1 დაფნის ფოთოლი, 4 მარცვალი წიწაკა, 3 ჯოხი მიხაკი, კოვზნახევარი შაქარი და 1 ლიმონის ცედრა. ეს ყველაფერი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში და მერე ჩავასხათ თბილ ღვინოში. დავდგათ გაზზე და ვურიოთ ისე, რომ არ ადუღდეს.