გლინტვეინი

  11:12:17     22-11-2011

მასალა:

ღვინო  - 0.75 მლ

შავი წიწაკა  - 4 მარცვალი

დაფნის ფოთოლი  - 1 ცალი

მიხაკი  - 3 ჯოხი

შაქარი  - 1,5 ს/კ

ლიმონი ცედრა  - 1 ცალისგან

წყალი  - 1 ჭიქა

 

ავიღოთ 2 ჭიქა წყალი და ავადუღოთ. ადუღებულ წყალში ჩავდოთ 1 დაფნის ფოთოლი, 4 მარცვალი წიწაკა, 3 ჯოხი მიხაკი, კოვზნახევარი შაქარი და 1 ლიმონის ცედრა. ეს ყველაფერი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში და მერე ჩავასხათ თბილ ღვინოში. დავდგათ გაზზე და ვურიოთ ისე, რომ არ ადუღდეს.