კოქტეილი "ღამის სიო"

  13:58:43     14-11-2011

მასალა:

ბროწეული  - 360 გრ

შამპანური  - 500 მლ (მშრალი)

ყინული

მომზადება

 

გავფცქვნათ ბროწეული და გავწუროთ. შამპანური გავაციოთ 6-7 გრადუსამდე. ეს კოქტეილი გათვლილია 4 ბოკალზე. ბროწეულის წვენი უნდა გამოვიდეს დაახლოებით 150-160 მლ ბოკალებში ჩავყაროთ ყინული. გავანაწილოთ ბროწეულის წვენი. დავამატოთ შამპანური. შამპანური ფრთხილად უნდა დავასხათ ისე რომ ბროწეულის წვენი დარჩეს დაბლა. მოსართავად ჩავყაროთ ბროწეულის მარცვლები.