კოქტეილი "ღამის სიო"
13:58:43     14-11-2011
მასალა:
ბროწეული - 360 გრ
შამპანური - 500 მლ (მშრალი)
ყინული
მომზადება
გავფცქვნათ ბროწეული და გავწუროთ. შამპანური გავაციოთ 6-7 გრადუსამდე. ეს კოქტეილი გათვლილია 4 ბოკალზე. ბროწეულის წვენი უნდა გამოვიდეს დაახლოებით 150-160 მლ ბოკალებში ჩავყაროთ ყინული. გავანაწილოთ ბროწეულის წვენი. დავამატოთ შამპანური. შამპანური ფრთხილად უნდა დავასხათ ისე რომ ბროწეულის წვენი დარჩეს დაბლა. მოსართავად ჩავყაროთ ბროწეულის მარცვლები.