მწვადი ბეკონში
09:56:37     24-10-2011
მასალა:
ხბოს ხორცი - 1200 გრ
მარილი - 1 ჩ/კ
ბეკონი - 350 გრ
ხახვი - 2 ცალი
შავი წიწაკა - 1 ჩ/კ
ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად. დავაყაროთ ხახვი , წიწაკა და დავასხათ ლიმონის წვენი. დავდგათ გრილ ადგილას მინიმუმ 12 საათით, რომ ხორცი კარგად დარბილდეს. ბეკონი თხლად დავჭრათ. შევახვიოთ ბეკონის ნაჭრებში ხორცი. ჩამოვაცვათ შამფურზე და შევბრაწოთ ნაკვერჩხალზე.