• თბილისი
  • 24°C
  • 16 სექტემბერი, 2019
article

ბარდის სუპი შებოლილი ნეკნებით

რეცეპტი ინგრედიენტები: ღორის ხორცი 300 გ შებოლილი ნეკნები 300 გ ყვითელი ბარდა 500 გ სტაფილო 200 გ ხახვი 200 გ კარტოფილი 400 გ მწვანე ხახვი მარილი წითელი წიწაკა, დაფქული
ბარდა წინასწარ დაალბეთ. ღორის ხორცი და შებოლილი ნეკნები მოხარშეთ. ხარშვისას აუცილებლად მოხადეთ ქაფი. მოხარშული ხორცი წვრილად დაჭერით, ნეკნებს გააცალეთ ხორცი და ასევე დაჭერით.
ხორცის ბულიონში მოხარშეთ ბარდა სანამ კარგად არ დარბილდება. ხახვი, კარტოფილი და სტაფილო დაჭერით.
ხახვი და სტაფილო მოშუშეთ და დაამატეთ ბულიონში. ასევე დაამატეთ კარტოფილი და მოხარშეთ დარბილებამდე.
ბოლოს დაამატეთ  დაჭრილი ხორცეული და მწვანე ხახვი, შეაზავეთ მარილით და პილპილით.
თეფშებზე გადმოღებისას დაამატეთ გახუხული პურის კუბები

თეგები :