• თბილისი
  • 6°C
  • 13 დეკემბერი, 2019
article

კონსერვით მომზადებული თევზის წვნიანი

ინგრედიენტები: თევზის კონსერვი (სარდინები) 200 გ სტაფილო 1 კარტოფილი 3 ცალი წყალი 1 -1.2ლ ხახვი 1 თავი მარილი და პილპილი კამა
წვრილად დაჭრილი ხახვი და გახეხილი ან დაჭრილი სტაფილო მოშუშეთ ცოტაოდენ კარაქში. დაამატეთ კუბაბად დაჭრილი კარტოფილი, დაასხით წყალი და წამოადუღეთ. ხარშეთ დაახლოებით 15 წუთი, სანამ კარტოფილი არ დარბილდება. ამის შემდეგ დაამატეთ თევზის კონსერვი და კვლავ წამოადუღეთ. შემდეგ დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით, დაჭრილი კამა და სუპი მზადაა!

თეგები :