რეკლამა Presa.ge-ზე,
სპეციალური ფასები: 599 877 900
932 გარ­დაც­ვ­ლი­ლი - „ე­ბო­ლას“ ვი­რუ­სი მსოფ­ლი­ოს შე­მაშ­ფო­თებ­ლად უტევს +18
ვის­გან ელო­დე­ბა შა­კი­რა მე­ო­რე შვილს?
29 აგ­ვის­ტო­დან სა­ქარ­თ­ვე­ლოს მთელს ტე­რი­ტო­რი­ა­ზე ამინ­დი მკვეთ­რად გა­უ­ა­რეს­დე­ბა
რა გან­ც­ხა­დე­ბა გა­ა­კე­თა და­ვით ბაქ­რა­ძემ პრო­კუ­რა­ტუ­რა­ში შეს­ვ­ლამ­დე?
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ამინდი
  თბილისი22°-35°
  ქუთაისი19°-32°
  ბათუმი23°-28°
თევზი ქინძმარით

08:42 02.05.2012
[presa.ge]

მასალა:

თევზი (ნებისმიერი, სასურველია თეთრი)  1 კგ.

დაფნის ფოთოლი  1ც.

მწარე წიწაკის მარცვლები 2-3ც.

ქინძი  100-150გრ.

თეთრი ღვინის ძმარი  50გრ.

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი მოვხარშოთ მარილთან, დაფნის ფოთოლთან და წიწაკის მარცვლებთან ერთად. ამოვიღოთ ბულიონიდან და გავაცივოთ. მომზადებული თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად.

სოუსის მომზადება:

ქინძი დავჭრათ წვრილად, დავასხათ ძმარი, დავუმატოთ 1/3 ჭიქა გაცივებული, ქაფმოხდილი თევზის ბულიონი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. თითოეულ თევზის ნაჭერს მოვასხათ მომზადებული სოუსი.

ბეჭდვა  
კომენტარები:
2012-05-02 08:47:55
წყარო მიუთითეთ samzareulo.ucoz.com

ოთარი2012-05-02 11:10:22
თევზი მაგარია

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



ტოპ ათეული
1. დღის კითხვა - რა დაინახა ქმარმა თავისსავე გადაღებულ სურათზე ისეთი, რამაც ცოლის მოკვლისკენ უბიძგა?
2. სიმაღლეში გასაზრდელი ხალხური რეცეპტი
3. კბილების 2 ტონით გათეთრება სახლის პირობებში!
4. 8 უბოროტო რამ, რასაც თითქმის ყოველდღიურად ვაკეთებთ და არც კი ვიცით, რომ სერიოზულ საფრთხეს გვიქმნის
5. სოდის აბაზანა - უნიკალური გასახდომი და ცელულიტის მოსაშორებელი საშუალება
6. ასე ერთობიან ანაკლიაში, "კაზანტიპის ფესტივალზე" - ფოტო-რეპორტაჟი
7. მამაკაცის სასქესო ორგანოს იდეალური ზომა ცნობილია
8. დიეტა ნახშირის აბებით
9. მხედველობის გაუმჯობესება სათვალის გარეშე
10. რჩევა მათ, ვისაც სტრიები აწუხებს
ბლოგები
დრო­ის მა­ხი­ნა (მოგ­ზა­უ­რო­ბა მო­მა­ვალ­ში)
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247, 595 58-18-18
599 877-901, 599 877-908
 
2014-08-28
visitor 45 223
visit 65 936
page 108 768
2014-08-29
  42 576
  60 612
  105 425