• თბილისი
  • 32°C
  • 29 ივნისი, 2017
article

სალათა ბროკოლით და ბარდით

ბროკოლი 400 გ

გაყინული ბარდა 1 ჭიქა

გახეხილი ყველი პარმეზანი 1/3 ჭ

პიტნის ფოთლები

ლიმონის წვენი 2 ს.კ
ლიმონის ცედრა 1 ს.კ

ზეითუნის ზეთი 1-2 ს.კ
ბარდა მოწალეთ მდუღარემარილიან წყალში სამი წუთით, შემდეგ ჩაამატეთ დანაწევრებული ბროკოლი და კიდევ 3 წუთი ხარშეთ. გადაწურეთ, გადაიტანეთ სასალათეში, დაამატეთ ცედრა, პიტნა, ზეთი, ყველი და ლიმონის წვენი. მარილი და პილპილი გემოვნებით.

სამარხვო ვარიანტში ყველი შეგიძლიათ გამოტოვოთ ან შეცვალოთ ნივრიანი გახუხული პურის ნაჭრებით.