რეკლამა Presa.ge-ზე,
სპეციალური ფასები: 599 877 900
სა­ბურ­თა­ლოს რა­ი­ო­ნის გამ­გე­ო­ბის უფ­რო­სი სპე­ცი­ა­ლის­ტი ქრთა­მის აღე­ბის ფაქ­ტ­ზე და­ა­კა­ვეს
4 მარ­ტის ას­ტ­რო­ლო­გი­უ­რი პროგ­ნო­ზი
ეკა ყურ­ში­ტაშ­ვი­ლი, მერ­სი და თა­მო ვარ­შა­ლო­მი­ძე - დი­დი ხმა­უ­რი "სხვა რა­კურ­ს­ში"
,,ქამ­რე­ბის შე­მოჭ­რის“ პო­ლი­ტი­კა შსს-ში - ვახ­ტანგ გო­მე­ლა­უ­რის კო­მენ­ტა­რი
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
2324252627281
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
ამინდი
თევზი ქინძმარით

08:42 02.05.2012
[presa.ge]

მასალა:

თევზი (ნებისმიერი, სასურველია თეთრი)  1 კგ.

დაფნის ფოთოლი  1ც.

მწარე წიწაკის მარცვლები 2-3ც.

ქინძი  100-150გრ.

თეთრი ღვინის ძმარი  50გრ.

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი მოვხარშოთ მარილთან, დაფნის ფოთოლთან და წიწაკის მარცვლებთან ერთად. ამოვიღოთ ბულიონიდან და გავაცივოთ. მომზადებული თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად.

სოუსის მომზადება:

ქინძი დავჭრათ წვრილად, დავასხათ ძმარი, დავუმატოთ 1/3 ჭიქა გაცივებული, ქაფმოხდილი თევზის ბულიონი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. თითოეულ თევზის ნაჭერს მოვასხათ მომზადებული სოუსი.

ბეჭდვა  
კომენტარები:
2012-05-02 08:47:55
წყარო მიუთითეთ samzareulo.ucoz.com

ოთარი2012-05-02 11:10:22
თევზი მაგარია

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



ტოპ ათეული
1. სოფელი სადაც ყველაზე დიდმკერდიანი ქალები ცხოვრობენ (13 ფოტო)
2. ივანიშვილსა და კალაძეს საქართველოდან ქონება გააქვთ?
3. "სვეტიცხოვლის თავზე, ღამის 4 საათზე, ამოუცნობი ხომალდი დაფრინდა"...
4. იდეალური ხაჭაპურის რეცეპტი
5. ცნობილ დიეტოლოგ ნატა გაგუას 11 ოქროს რჩევა
6. უძველესი მეთოდები მამაკაცის ასოს გასადიდებლად
7. ერთკვირიანი დიეტა ენდოკრინოლოგის რჩევით
8. აკროშკას დიეტა - 7 დღეში მინუს 5 კგ
9. 5 ყველაზე მარტივი ხერხი როგორ გადმოვწეროთ ვიდეო YouTube-დან
10. „ჰერკულესის“ დიეტა
ბლოგები
დრო­ის მა­ხი­ნა (მოგ­ზა­უ­რო­ბა მო­მა­ვალ­ში)
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247, 595 58-18-18
599 877-901, 599 877-908
 
2014-11-17
visitor 40 561
visit 51 697
page 81 366
2014-11-18
  6 321
  6 769
  10 011