რეკლამა Presa.ge-ზე,
სპეციალური ფასები: 599 877 900
უბე­დუ­რი შემ­თ­ხ­ვე­ვას შსს-ს ად­მი­ნის­ტ­რა­ცი­ის უფ­რო­სი და „თეთ­ნულ­დის“ დი­რექ­ტო­რი ემ­ს­ხ­ვერ­პ­ლა
ეს ფო­ტო­ე­ბი დიდ­ხანს გე­მახ­სოვ­რე­ბათ - ბე­გაშ­ვი­ლის გა­მორ­ჩე­უ­ლად ელეგ­ნ­ტუ­რი ფო­ტო­სე­სია
,,მო­ა­რი­დეთ ბავ­შ­ვებს!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ეს ნამ­დ­ვი­ლია ამ­ბა­ვი­ა"
რუ­სეთ­მა შე­საძ­ლოა სა­ქარ­თ­ვე­ლოს ბა­ზა­რი და­უ­ხუ­როს
ყველა სიახლე
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ამინდი
  თბილისი19°-32°
  ქუთაისი23°-35°
  ბათუმი23°-31°
თევზი ქინძმარით

08:42 02.05.2012
[presa.ge]

მასალა:

თევზი (ნებისმიერი, სასურველია თეთრი)  1 კგ.

დაფნის ფოთოლი  1ც.

მწარე წიწაკის მარცვლები 2-3ც.

ქინძი  100-150გრ.

თეთრი ღვინის ძმარი  50გრ.

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი მოვხარშოთ მარილთან, დაფნის ფოთოლთან და წიწაკის მარცვლებთან ერთად. ამოვიღოთ ბულიონიდან და გავაცივოთ. მომზადებული თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად.

სოუსის მომზადება:

ქინძი დავჭრათ წვრილად, დავასხათ ძმარი, დავუმატოთ 1/3 ჭიქა გაცივებული, ქაფმოხდილი თევზის ბულიონი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. თითოეულ თევზის ნაჭერს მოვასხათ მომზადებული სოუსი.

ბეჭდვა  
კომენტარები:
2012-05-02 08:47:55
წყარო მიუთითეთ samzareulo.ucoz.com

ოთარი2012-05-02 11:10:22
თევზი მაგარია

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



ტოპ ათეული
1. სასწრაფოდ: სააკაშვილის განცხადება და პირველი კომენტარი
2. 4 საცხოვრებელი სახლი მიწაში ჩაიმარხა (ვიდეო)
3. შესაფერისი ასაკი ქორწინებისთვის ზოდიაქოს ნიშნის მიხედვით
4. როგორ გადაარჩინა მძღოლმა სიკვდილს 24 მგზავრი (ვიდეო)
5. ფსიქოლოგიური ხრიკები - როგორ გავიმარჯვოთ კამათში
6. "5 ადამიანია დაკარგული, რამდენიმე კი გარდაცვლილი" - სტიქია ვანში
7. თბილისში შვილმა დედა მოკლა, შემდეგ კი თავი მოიკლა
8. კვერცხის დიეტა, რომლითაც 10-20 კილოგრამს დაიკლებთ
9. იურმალას კონკურსის გამარჯვებული ნუცა ბუზალაძე გახდა
10. მოვლილი ქალის სამი საიდუმლო
ბლოგები
დრო­ის მა­ხი­ნა (მოგ­ზა­უ­რო­ბა მო­მა­ვალ­ში)
რეკლამა საიტზე
ტელ.: (+995 32) 2-000-247, 595 58-18-18
599 877-901, 599 877-908
 
2014-07-31
visitor 56 300
visit 85 625
page 151 723
2014-08-01
  7 139
  7 701
  13 739